9 Aralık 2012 Pazar

YİNE BİR ÇEKİLİŞ VE BENDEN SON HABERLER

yağmurlu bir pazar gününe inat ben yaşadığım kasabanın capcanlı bir resmi ile yzıma başlamak istiyorum. en son yazdığım kayıt çekiliş yazısıymış aylar önce... aslında yine bir çekiliş duyurusu için yazacakken(bu yazdıklarımı okuyan var mı bilmiyorum ama,öyle olmasını ümit ederek başlıyorum :) minişim bu günlerde sütten kestiğim için biraz asabi ve hiç bişeyden memnun değil.su an yazdıklarım banyo sonrası uyudu da öyle yazabiliyorum. sürekli ağlayıp zırlayarak elimden tutup beni diğer odalara götürüyor. sütten nası kessem ,nasıl yapsam,2 yaşına kadar devam etsemmi etmesemmi derken;çarşamba gecesi 2 dk da bir emmek istemesi ve gece 5 kez uyanması,yakın cevrem ve ailemin bıraktır artık demeleri, tepemin tasını attırdı ve ben perşembe günü melisi emzirmemeye başladım. bukadar kolay olacağını sanmazdım.göğüs ucumu göz kalemiyle boyadım ve en ısrar ettiği anda bak meme neolmuş dedim :) ayyy anne ööööööööö dedi ve bitti bizim emme işi... ertesi sabah istedi,bir de az önce banyodan sonra... bugün 4. gün akşamları uyandığında su verip yatırıyorum.hayırlısı bakalım.. gelelim çekilişe; benim canım ablam yılbaşı çekilişi yapayım demiş ani kararla; ben de şansımı deneyip katılayım dedim http://orgukoliktenorguler.blogspot.com/2012/12/yilbasi-cekilisi.html işte burada hadi bakalım hayırlısı :) herkese bol şans :)

1 yorum:

  1. Merhaba Pelin,benim kızım da birkaç gün içinde emmeyi unutmuştu,beni üzmedi çok şükür.sana da kolaylıklar dilerim.açıkçası bu süreç bence anneler için daha zor.bebekler ummadığımız kadar güçlü ve dayanıklılar.ben kızımla aramadaki bağ kopacak gibi hissetmiştim ama şimdi o büyüdükçe ve birbirimizle daha güzel iletişim kurdukça na kadar yanıldığımı anlıyorum.

    benim çarşaf takımını beğenmene çok sevindim canım.açıkçası ben çok profosyonel değilim.ama istersen kızın için de dikebilirim bir takım.tabi bunun için önce istediğin gibi kayulu bir kumaş bulmam lazım.eğer istekliysen bayramdan sonra kumaş bulursam fiyat konusunda konuşuruz olur mu?şimdiden bayramını kutlarım,sevgilerle..

    YanıtlaSil